Pasta do pieczywa jajko-tuńczyk
Macie już dość zwykłych kanapek? Świetną alternatywą są pasty do pieczywa😉
Sklepy oferują nam wiele różnorodnych „smarowideł”, ale i tak powszechnie wiadomo, że te własnej roboty są zdrowsze, smaczniejsze, no a przede wszystkim „wiecie, co jecie”😉 Poniżej podrzucam Wam pomysł na łatwą i szybką pastę z jajkiem i tuńczykiem, dzięki której w prosty sposób możecie urozmaicić np. swoje śniadanie.

Składniki:
- 1 puszka tuńczyka w sosie własnym lub oleju (150 g)
- 4 jaja ugotowane na twardo
- 3 łyżki oliwy
- sól
- pieprz

Obłupione ze skorupki jajka przekrój na cztery części, a następnie zmiksuj w blenderze z oliwą i odsączonym tuńczykiem. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Polecam Wam również inne przekąski:
Kochani, pomagajmy !!!
Rozliczając swój PIT możecie pomóc Bartkowi. Dla nas to tylko 1% podatku - dla rodziców Chłopca to możliwość pokrycia kosztów rehabilitacji.